Eleccions per a la nova Executiva Comarcal


El proper divendres 29 de gener, a les 20 hores al Casal de Calaf,  celebrarem l’assemblea  per triar la nova Executiva Comarcal. A més, serà la primera trobada amb tots els nous socis , i el primer acte com a assemblea comarcal. Esperem que serà un èxit,  i donarà el tret de sortida a tot un seguit d’actuacions  a tot el territori de l’Alta Segarra.

Som conscients, que des de Reagrupament,  estem obrint camí a l’impuls d’una vella aspiració,  com és la de plantejar el reconeixement a tots els nivells,  d’un fet real i quotidià, com és el del sentiment de ser una comarca diferenciada, amb una personalitat pròpia. Aquest fet ajudarà molt a que la gent d’aquí tingui confiança en el nostre projecte,  i vegi Reagrupament com un grup proper, arrelat al territori.

Els Comentaris estan tancats