Nova executiva comarcal


El passat dia 29 de gener vam fer el pas definitiu per constituir-nos oficialment com a secció comarcal, celebrant les eleccions per crear la nova Executiva Comarcal. Cal esmentar que la participació va ser d’un 60% , no es va registrar cap incidència i que el nostre coordinador va ser elegit  per unanimitat per tota la junta. La nova executiva va quedar representada pels següents càrrecs:

Coordinador Comarcal: Miquel Cribillers

Secretari/ Tresorer: Josep Mª. Torra

Actes i Campanyes: Josep Herrera

Informàtica i Mitjans de Comunicació:Joan Casamitjana

Vocal: Alícia Garcia

Es important remarcar el toc diferencial de la nostre secció comarcal, sobretot perquè som una comarca no reconeguda oficialment, per tant agraïm l’esforç i la entesa de Reagrupament cap el reconeixement de la nostre demanda històrica i territorial.

Des d’aquí animem a tots els altsegarrencs a participar activament d’aquest projecte i exposem la total disponibilitat de la junta per a qualsevol proposta o demanda. Tenim la necessitat de mostrar-vos la  voluntat de crear i reforçar el major nombre de vincles entre tots els  associats i simpatitzats, impulsant el màxim possible la nostre lluita i així  treballar per uns Països Catalans lliures.

Nota: degut a un error tècnic la notícia no va quedar registrada correctament en el seu moment i l’hem hagut de tornar a posar, disculpeu les molèsties.

Els Comentaris estan tancats