Manifest Reagrupament Alt Empordà


Després de tot el que ha passat  i arreglada la situació només queda dir que hem de continuar treballant, que ens queda molta feina per fer i que la il.lusió ha de ser la mateixa que fins ara.

Som una alternativa seriosa en el panorama polític actual, entre l’autonomisme pusil.lànime de CiU i la política de peix al cove “pujoliana” del tripartit.

Hem de continuar perquè ens queda molta feina per fer, les eleccions (si no s’avancen) seran a l’octubre-novembre i ens hem de posar les piles per obtenir els millors resultats possibles.

Reagrupament, pels associats i pels simpatitzants (fins i tots per alguns militants d’altres opcions polítiques encara que no ho diguin) és una alè d’esperança davant el jou a què l’Estat espanyol té sotmès el poble català. Només nosaltres, els catalans podem sortir de l’atzucac a què ens té sotmesos l’Estat i per això ara tenim una bona eina: es diu Reagrupament i el factor humà no ens ha de distreure del nostre objectiu: que és treballar per obtenir un majoria social que reflectida en el Parlament declari Catalunya Estat lliure, social i democràtic de dret dins la Unió Europea.

El camí no serà fàcil, hi haurà obstacles, però aquest ha de ser el nostre objectiu, perquè una part de la societat catalana ho demana, hi ha una part que reclama que els nostres polítics parlin clar, que refermin la catalanitat plantant cara a l’Estat, apostant per una Catalunya lliure sense embuts amb tots els drets que tenen la resta de pobles que s’han  pogut articular com Estats. Aquest és l’únic futur per a Catalunya, constituir-se en Estat dins la UE, som molts els que ja ho veiem, ens queda molta feina per fer (o no!) per convèncer la majoria de que aquesta és la única via per aconseguir una Catalunya pròspera i digna, però el que si que podem dir és que per primera vegada a les properes eleccions catalanes hi haurà una candidatura electoral amb un full de ruta clar per aconseguir que Catalunya tingui el que es mereix: un Estat propi.

Som-hi doncs!

Reagrupament Alt Empordà

Els Comentaris estan tancats