Reunió de Reagrupament Independentista a l’Alt Empordà


El passat dissabte 11 de febrer al matí a Peralada va tenir lloc una reunió de l’executiva comarcal de l’Alt Empordà de Reagrupament amb la presència dels membres de la junta nacional Roger Granados i Esther Ponsa, a la qual també van assistir Carles Bonaventura, coordinador de la Regió de Girona, i Artur Segura, regidor de Flaçà i membre de la junta de RCat del Gironès.

Aquesta trobada forma part de tot el seguit de reunions que aquest primer trimestre del 2012 celebrarà RCat arreu de les comarques gironines per preparar la nostra organització per fer front al nou cicle polític en aquest territori amb l’objectiu de posar al dia la nostra estructura organitzativa i territorial. Properament també se’n faran a les comarques del Baix Empordà i la Selva. I més endavant a la resta de la Regió II.

Reagrupament aprofita aquests mesos, en què no hi ha cap contesa electoral a la vista per activar l’organització i començar a preparar el nou cicle electoral (eleccions al Parlament, municipals i europees), en el qual el nostre moviment serà present i en què es prioritzaran les aliances amb altres organitzacions independentistes per assolir la màxima unitat possible entre totes les formacions que treballem perquè la nostra nació assoleixi l’Estat propi.

En aquests moments, Reagrupament disposa de més de 2.000 associats en el conjunt dels Països Catalans, uns 400 a les comarques gironines, i l’objectiu principal és millorar la nostra coordinació interna, enfortir la nostra presència local i accentuar la nostra visibilitat com a força política.

Els Comentaris estan tancats