Cap de setmana de mobilitzacions a favor del desdoblament de l’N-II i contra els peatges abusius a l’autopista


Reagrupament participarà a les comarques gironines en l’acte que es portarà a terme dissabte a Bàscara a les 12 del migdia per demanar una carretera N-II desdoblada i en condicions dignes

Diumenge, els associats gironins de RCat també estan cridats a participar en el tercer #novullpagar, que tindrà lloc arreu del país

El cap de setmana vinent, els associats de Reagrupament de les comarques gironines tenen dues cites importants en defensa d’una xarxa viària gratuïta i en condicions dignes. És a dir, pròpia d’un país del Primer Món, que és el que ha d’aspirar a ser la nació catalana en tots els àmbits.

En primer lloc, el dissabte 16 de juny es portarà a terme a Bàscara, a partir de les 12 del migdia, una mobilització en defensa de l’N-II; pel desdoblament d’aquesta via de comunicació de vital importància per a les comarques gironines i per la finalització de les obres. Aquesta acció ha estat convocada per la coalició independentista al Congrés dels Diputats, que formen ERC, Reagrupament i Catalunya Sí, per diverses organitzacions sindicals i per les JERC.

En relació amb aquesta convocatòria, el coordinador de Reagrupament a les comarques gironines i regidor de l’Ajuntament de Girona, Carles Bonaventura, ha fet una crida a fer que “la mobilització sigui massiva, ja que cal donar una resposta a l’Estat espanyol, al seu menyspreu, a la seva manca d’inversió a les nostres comarques i en el conjunt de Catalunya, al seu espoli perpetu, a la seva voluntat expressa per mantenir-nos amb unes infraestructures pròpies d’un país del Tercer Món. Espanya cada cop té més clar que serem un país independent i per això cada vegada invertirà menys en territori català. Hem d’anar per feina i fer que tots els recursos que generem els catalans és quedin a Catalunya, cosa que només serà possible amb la independència. Tota la resta és perdre el temps”, va sentenciar el regidor reagrupat.

Diumenge, tercer #novullpagar

Per altra banda, el diumenge 17 de juny tindrà lloc la tercera onada de la campanya del #novullpagar, a la qual Reagrupament dóna suport. En aquest sentit, des de RCat es fa una crida a participar en aquesta tercera convocatòria col·lectiva dels organitzadors de la iniciativa i a donar resposta als abusos d’Abertis.

En aquest sentit, la coordinadora de les executives comarcals del Gironès i el Pla de l’Estany de Reagrupament, Rosa Cruz, ha manifestat que “no pot ser que en moments de crisi com els actuals, quan moltes famílies ho passen malament, a Catalunya hi hagi una companyia que continuï tenint beneficis estratosfèrics a costa dels diners que les catalanes i els catalans ens veiem obligats a pagar quan agafem l’autopista perquè les vies gratuïtes es troben en un estat lamentable. Això s’ha d’acabar”.

Els Comentaris estan tancats