S’han creat les comissions de treball


El passat dimarts 2 de febrer es va celebrar, a l’Escorxador, la darrera assemblea d’associats de l’Alt Penedès.

En el decurs d’aquesta assemblea, a banda de refermar el nostre compromís amb el projecte de Reagrupament, vam encetar la feina tot i acordant la creació de tres comissions de treball. Les Comissions creades són la d’Economia, la de Comunicació i la de Campanya.  La majoria dels presents van poder afegir-se a alguna de les comissions però això no tanca la seva composició. Qualsevol associat que ho desitgi, pot afegir-se a alguna d’aquestes comissions de treball i, d’aquesta manera entre tots, fer créixer Reagrupament.

De moment, mentre no es creïn oficialment, podeu adreçar-vos al correu general altpenedes@reagrupament.cat per tal de fer-nos arribar el vostre interès a afegir-vos a alguna d’aquestes comissions.

Els Comentaris estan tancats