Reagrupament al míting pel Sí a SMM


Divendres, 16 d’abril, en el marc de la campanya pel Sí a la Consulta per la Independència que se celebra arreu del país, l’Esther Ponsa, membre de Reagrupament Alt Penedès i de la Junta Nacional d’RCat, va participar en el míting unitari que es va celebrar a Santa Margarida i Els Monjos.

En el magnífic entorn de la masia Mas Catarro, l’acte comptà també amb la presència d’Àngel Colom (CDC), Elisenda Paluzie (ERC) i Anna Gabriel (CUP) i fou presentat pel periodista penedesenc Sergi Sol.

Més enllà de fer una crida a la participació a la propera jornada de consultes, el proper 25 d’abril, l’Esther Ponsa va remarcar la necessitat i la urgència absoluta que tenim el poble català de proclamar la independència i d’avançar decididament cap a un estat propi.

Els Comentaris estan tancats