Embustiant el Penedès


Com a part de la campanya de suport a les Consultes sobre la Independència que aquest diumenge, 25 d’abril, se celebren arreu del país, Reagrupament Alt Penedès està dedicant aquests darrers dies de campanya a embustiar els habitatges del pobles altpenedesencs on es realitzarà la consulta aquest diumenge amb el tríptic que s’ha elaborat especialment des de la nostra comarca i on s’exposen els principals motius que ens han de dur, no només a votar Sí diumenge vinent, sinó a apostar pels qui ens hem compromès amb el país i la seva llibertat.

Així doncs, amb l’esforç voluntari dels associats comarcals, a hores d’ara ja s’ha embustiat la majoria dels habitatges de Santa Margarida i Els Monjos, Sant Sadurní, Puigdàlber, La Granada, Sant Martí Sarroca, Viloví, El Pla i Torrelavit.

Els Comentaris estan tancats