Sant Jordi 2010


Reagrupament Alt Penedès ha celebrat amb els penedesencs aquesta diada de Sant Jordi amb un seguit d’actes.

Per començar, el dijous 22 d’abril, es va realitzar l’acte de suport a la Consulta sobre la Independència que s’ha celebrat aquest diumenge al país. En el transcurs de la vetllada, vam poder escoltar les explicacions que l’escriptor i periodista Alfred Bosch ens va fer al voltant de l’enquesta que fa unes setmanes es presentava des de la UOC “Diagnòstic de percepcions Catalunya/Espanya” (baixa-te-la) on es posa de manifest l’amplitud del suport popular a la independència entre els catalans.

Un cop acabada la presentació, es va donar pas a la intervenció de representants de diferents pobles on es va celebrar la consulta tant el 13D com el 28F. Així, vam poder sentir les opinions de la Laura Rodríguez, de les Cabanyes decidex!, del Jordi Sogas, de Vilafranca decideix! i de Josep Mª Holgado, de l’Arboç decideix!

Finalment es va tancar l’acte amb la projecció del documental “Vilafranca digués SÍ“, de l’Albert Montón, on es fa un retrat de l’ambient festiu, enèrgic i esperançat que va presidir la jornada del 13D a Vilafranca.

La diada de Sant Jordi, d’altra banda, es van muntar dues parades. Una a Vilafranca i l’altra a Sant Sadurní. En aquestes parades s’hi podia trobar material de Reagrupament, llibres de temàtica nacional, roses i ampolles del cava que hem elaborat des del Penedès. Les parades van ser molt visitades durant tot el dia i vam poder informar molta gent que va acostar-se a conèixer Reagrupament.

Els Comentaris estan tancats