“Només depèn de nosaltres”. Acte a l’Ordal


Dissabte passat, 3 de juliol, Reagrupament Alt Penedès va encetar una sèrie de presentacions de l’associació a la comarca amb un acte a l’Ordal. Els memebres de la Junta Nacional, Esther Ponsa i Marc Viñolas, van anar desgranant davant el públic assistent, els principals reptes de la nostra nació i quina és la proposta que Reagrupament vol aportar al debat que aquests dies sembla més present que mai.

Amb la proposta de Constitució catalana i amb el document “Organitzant el nostre futur lliure” com a base de treball, Ponsa i Viñolas van anar demostrant com la independència és l’única sortida que li queda al poble català per vèncer els reptes del món actual i com, de voler-ho, només depèn finalment de la voluntat dels catalans l’aconseguir-ho.

Els Comentaris estan tancats