“Cal una nova manera de fer política”


Mentre no siguem capaços de canviar la manera de gestionar els nostres recursos, difícilment podrem tenir una nació capdavantera“.  Amb aquesta contundència s’expressava Marc Viñolas en l’acte de presentació de Reagrupament que es va celebrar el passat 15 de juliol ala Casa de Cultura de La Granada. Acompanyat de l’Esther Ponsa, Viñolas va anar desgranant les propostes que Reagrupament ha anat fent per tal d’arribar a una Catalunya sobirana però amb una qualitat democràtica que la facin capdavantera dins Europa en termes de transparència i regeneració democràtica.

D’altra banda, Esther Ponsa va exposar les línies mestres de la proposta de Constitució catalana que Reagrupament pensa dur al Parlament en la propera legislatura.

Els Comentaris estan tancats