Carandell i Móra, presents a la més típica


La vicepresidenta de Reagrupament, Rut Carandell, i l’alcalde d’Arenys de Munt, Carles Móra, números 1 i 2 de la llista de Reagrupament al Parlament per Barcelona, han participat activament de la Festa Major de Vilafranca. Carandell i Móra van seguir ben de prop la cercavila i la Diada castellera de Sant Fèlix.

Després d’una visita a la magnífica seu social dels Castellers de Vilafranca i d’haver pogut intercanviar parers polítics amb diversos membres de la colla castellera, van interessar-se en conèixer de primera mà l’arquitectura que s’amaga darrere de les construccions castelleres.

Més endavant també van poder comentar la diada amb el president dels Xicots de Vilafranca. Així mateix, van poder gaudir dels balls de la festa major, tot intercanviant impressions amb els diversos penedesencs que s’han acostat interessant-se la majoria d’ells pel full de ruta cap a la independència.

Finalment hi va haver temps per conèixer de primera mà les impressions dels caps de colla de les dues formacions castelleres vilafranquines.

Tant en Carles Móra com la Rut Carandell van tenir l’oportunitat també de parlar amb l’Abat de Montserrat i posteriorment, de gaudir de la diada castellera com un vilafranquí més.

Abans d’acomiadar-se han volgut felicitar tots els vilafranquins per la nostra Festa Major que conserva l’essència de l’estima pel país i per la terra, pel respecte a la història i la preservació del patrimoni immens de tradicions i folclore que la nostra festa condensa.

Els Comentaris estan tancats