Carles Móra a Sant Martí Sarroca: “El poble és el que et mana i tu et deus al poble”


Amb aquesta contundència Carles Móra encetava la seva intervenció, diumenge passat, en l’acte de presentació de Reagrupament a Sant Martí Sarroca. L’acte, un més del seguit de presentacions que Reagrupament fa per la comarca, va desenvolupar-se mentre els assistents feien un vermut i va comptar amb la presència de Carles Móra, alcalde d’Arenys de Munt i candidat número 2 a la llista de Reagrupament per la circumscripció de Barcelona, i amb la de l’Esther Ponsa, la vilafranquina que ocupa el setzè lloc a la mateixa llista.
Móra va fer una distesa reflexió sobre les dificultats amb què es troba la nostra societat a causa, principalment, que no disposem del nostres recursos mentre assegurava que si seguim de la mateixa manera que avui, aquest país en té per poc tamps. En aquest sentit Móra va assegurar, en contra del que va declarar fa poc el president Montilla, que laindependència del nostre país és pura subsistència. “Si en aquestes eleccions no es vota independència, ho tenim fotut”, insistí Móra.
D’altra banda, el candidat de Reagrupament també va fer una amarga crítica al nepotisme, l’amiguisme i la utilització en benefici propi que de la política n’han acabat fent molts dels nostres representants dels quals va assegurar que l’estada al Parlament és per a ells una forma de vida, una professió. “L’estimació pel país es demostra sacrificant-te, no aprofitant-te’n”, va reblar.
Al seu torn, l’Esther Ponsa va fer un repàs minuciós dels beneficis que la independència reportaria al nostra país i va remarcar el convenciment que només depèn de nosaltres, de la voluntat de fer el pas i votar independència a les properes eleccions. Ponsa també va recordar la impossibilitat de d’avançar en l’autogovern en les condicions actuals i va remarcar la fal·làcia de pretendre tant el concert econòmic com un referèndum d’autodeterminació o un federalisme en què ningú no creu.
L’acte va ser presentat pel coordinador comarcal de Reagrupament a l’Alt Penedès, Jaume Claramunt, que va introduir la xerrada amb una breu exposició on justificà l’aposta per Reagrupament com a únic projecte seriós, honest i transversal d’alliberament del nostre país.

Els Comentaris estan tancats