Rut Carandell inaugura seu a Vilafranca: “Som lliures per fer política i fem política per a ser lliures”


Dimecres passat, la cap de llista de Reagrupament a la circumscripció de Barcelona, Rut Carandell, inaugurava la seu electoral que aquesta formació ha obert a Vilafranca. L’acte, que es va celebrar en el propi local on s’aplegaren més d’una quarantena de simpatitzants i curiosos, va començar amb unes paraules de benvinguda del coordinador comarcal de Reagrupament a l’Alt Penedès, Jaume Claramunt, que va celebrar l’obertura d’un local que servirà per difondre el missatge i el projecte de Reagrupament a la comarca. Claramunt va remarcar les dificultats amb què es troba Reagrupament davant d’altres formacions: manca de recursos i un cert buit mediàtic. Claramunt ho atribueix al convenciment amb què Reagrupament defensa els seus postulats de regeneració democràtica, cosa que els fa incòmodes a la premsa establerta, als grups de pressió econòmics i financers, i especialment als partits establerts en l’estatus quo institucional. Per contra, remarcà Claramunt, Reagrupament compta amb uns actius imbatibles: la credibilitat de no haver canviat de discurs, el convenciment en defensar un projecte en el que s’hi creu fermament i, sobretot, la força i la il·lusió de la gent de base que veu en Reagrupament la resposta als partits tradicionals. Claramunt va tancar la benvinguda convidant els assistents a participar en un projecte coherent i il·lusionador.
Per la seva banda, Rut Carandell va felicitar els components de l’Alt Penedès per la feina feta i per obrir un espai de comunicació i diàleg amb els ciutadans. Carandell va remarcar que la força de Reagrupament és precisament la il·lusió de la gent per això ens distingim d’altres formacions en fer coses obertes a la gent, de cara enfora i a disposició dels ciutadans. Molts partits, que tenen molts recursos econòmics, en canvi no tenen la gent il·lusionada com RCat perquè són conscients que no es creuen el missatge que estan donant, no creuen en el seu propi projecte. I és que la majoria de partits no tenen propostes concretes mentre que Reagrupament precisament es basa en les propostes. Som un grup de fet, no de paraules. L’oferta, el nostre projecte, és un compromís amb el país i ho és perquè ens el creiem. Les eleccions són, doncs, un contracte que fem amb els ciutadans, donar la paraula amb uns compromisos clars als quals no renunciarem. Som gent amb la que es pot confiar perquè tenim les idees clares i el que diem ho fem, reblà Rut Carandell.
L’acte va tancar-se amb un pica-pica que serví per fer un animat intercanvi d’opinions entre els assistents.

La seu electoral de Reagrupament a l’Alt Penedès, està situada al l’avinguda de Barcelona, 28 i estarà oberta cada dia, de dilluns a dissabte, de 6 a 2/4 de 9 del vespre.

Els Comentaris estan tancats