Reagrupament al mercat de VilafrancaEl passat dissabte, 6 de novembre, Reagrupament va ser present a la rambla de Sant Francesc de Vilafranca, amb una parada informativa des d’on va poder explicar el projecte de la formació independentista a tots els penedesencs interessats que s’hi van acostar. Cal destacar la bona acollida que va tenir la iniciativa, més encara donat el moment de cansament de molts ciutadans davant de propostes polítiques. Reagrupament, es va constatar, és vist com una opció honesta i de la que se’n valora, més enllà de l’objectiu sobiranista, l’aposta desacomplexada perquè les formes de fer política en aquest país es canvïin de manera radical i s’acostin a la gent. Així, doncs, les propostes de regeneració democràtica són vistes, ara per ara, com el motor del canvi indispensable que la nostra societat ha de viure en els propers anys

Els Comentaris estan tancats