Es posa en marxa l’assemblea de Reagrupament de l’Alta Segarra


Dins l’actual marc sociopolític català, ens trobem davant un moment de renovació: ha nascut un nou moviment associatiu sota el nom de Reagrupament, degut a la desafecció de la societat catalana vers els seus polítics i a la mala gestió d’aquests.

Reagrupament és un moviment transversal, d’ampli espectre ideològic, que prioritza l’eix nacional. Creiem que la nostra supervivència com a nació, el progrés de Catalunya i el benestar dels seus ciutadans només es poden aconseguir amb la independència. El projecte, encapçalat per Joan Carretero, també té la voluntat de “desmarcar-se de les pràctiques tradicionals per regenerar la política i superar la desafecció d’una part cada cop més important de la ciutadania”. Reagrupament aposta, entre altres mesures, per “l’austeritat, la meritocràcia, l’excel·lència, la limitació de mandats, la transparència efectiva i la fi del clientelisme”.

En aquest sentit s’ha volgut crear l’assemblea de Reagrupament de l’Alta Segarra. L’assemblea, ja constituïda, s’ha reunit vàries vegades per escollir la gestora provisional i per fixar els objectius i l’estratègia a seguir, establint un pla de treball on es marquen les prioritats. El principal objectiu d’aquesta és donar a conèixer els dos eixos bàsics que configuren l’oferta de Reagrupament: l’articulació d’una majoria que permeti proclamar la independència unilateralment al Parlament, i la regeneració política. És necessari situar l’ independentisme a l’eix del debat polític català i crear un marc per afavorir el creixement de la base social de l’ independentisme, fomentant-ne el debat i la conscienciació social per a la independència dels Països Catalans. Com el seu nom indica, tenim l’objectiu de reagrupar tota la gent que cregui en el poble català i que vegi, com a únic camí de supervivència, la nostra independència.

Dins l’important creixement que Reagrupament està tenint per totes les terres catalanes, creiem que la nostre comarca, l’Alta Segarra, s’ha de sumar a una possibilitat històrica per aglutinar a totes aquelles forces que creuen en la llibertat del nostre poble, aconseguint d’aquesta manera que l’Alta Segarra ocupi el lloc que es mereix dins el mapa polític i social de Catalunya. És per això que animem a tots aquells altsegarrencs que comparteixen els mateixos objectius que nosaltres a sumar-se a Reagrupament i a col·laborar-hi activament.

Si voleu més informació podeu visitar la pàgina web www.reagrupament.cat.

Assemblea de Reagrupament de l’Alta Segarra

Els Comentaris estan tancats