Homenatge a Lluís Companys i Jover


HOMENATGE LLUÍS COMPANYS

foto2El passat dia 15 d’Octubre, Reagrupament Anoia va retre homenatge al President de la Generalitat de Catalunya Lluís Companys en el 69è aniversari del seu afusellament per part de les tropes franquistes, l’any 1940, deixant una simple rosa als peus del seu monòlit. En aquest acte, Reagrupament vol recordar que el President Companys és l’únic president democràtic d’Europa assassinat. I volem denunciar que, encara ara, l’estat espanyol no ha anul·lat el consell de guerra que el va condemnar a mort.

Reagrupament, en la seva missió per retornar la dignitat i el patriotisme al nostre país, vol estendre aquest reconeixement a tots els herois nacionals que han lluitat pels seus ideals i per les llibertats del nostre poble. Catalunya ha de recuperar l’orgull i la seva identitat, i per aquest motiu considerem que cal retre el més sentit homenatge a tots els màrtirs i patriotes del nostre país, des del General Moragues al President Companys. La seva lluita per la defensa del nostre país, ens han de servir d’exemple i d’inspiració a les actuals i futures generacions per continuar la nostra lluita, democràtica i pacífica, fins aconseguir viure en una Catalunya lliure.

Reagrupament Anoia.

http://www.reagrupament.cat/anoia

REAGRUPAMENT – HOMENATGE LLUÍS COMPANYS

El passat dia 15 d’Octubre, Reagrupament Anoia va retre homenatge al President de la Generalitat de Catalunya Lluís Companys en el 69è aniversari del seu afusellament per part de les tropes franquistes, l’any 1940, deixant una simple rosa als peus del seu monòlit. En aquest acte, Reagrupament vol recordar que el President Companys és l’únic president democràtic d’Europa assassinat. I volem denunciar que, encara ara, l’estat espanyol no ha anul·lat el consell de guerra que el va condemnar a mort.

Reagrupament, en la seva missió per retornar la dignitat i el patriotisme al nostre país, vol estendre aquest reconeixement a tots els herois nacionals que han lluitat pels seus ideals i per les llibertats del nostre poble. Catalunya ha de recuperar l’orgull i la seva identitat, i per aquest motiu considerem que cal retre el més sentit homenatge a tots els màrtirs i patriotes del nostre país, des del General Moragues al President Companys. La seva lluita per la defensa del nostre país, ens han de servir d’exemple i d’inspiració a les actuals i futures generacions per continuar la nostra lluita, democràtica i pacífica, fins aconseguir viure en una Catalunya lliure.

Reagrupament Anoia.

http://www.reagrupament.cat/anoia

Els Comentaris estan tancats