Crònica acte de Reagrupament a Capellades


CRÒNICA ACTE REAGRUPAMENT A CAPELLADES

Ahir al vespre, va tenir lloc la presentació de REAGRUPAMENT a Capellades. L’acte, promogut per la Reagrupament-Anoia, es va celebrar al Teatre La Lliga davant d’unes 50 persones. Hi van intervenir l’Albert Pereira i en Jaume Fernández, el primer membre de la junta de Reagrupament i el segon membre fundador, així com en Carles Móra, alcalde d’Arenys de Munts i portaveu de la Coordinadora nacional de les consultes populars sobre la independència de Catalunya.

Els ponents van exposar amb claredat el projecte de Reagrupament, basat en la independència de Catalunya i en la regeneració de la política. L’Albert Pereira va assenyalar que ‘no s’ha de tenir por, com en temps passats, i que  per fi es pot parlar obertament sobre la independència, ja que és l’única sortida que tenim els catalans per garantir el progrés i el benestar social del nostre país’. El tema de la regeneració de la política va ser tractat per en Jaume Fernández, alcalde del Rosselló, que a més es va queixar de l’espoli fiscal que en som víctimes els catalans. Va denunciar la perversió del actual sistema polític i va defensar clarament les llistes obertes per petites circumscripcions electorals, i va acabant dient que “els actuals partits polítics són autèntics lobbies de poder”.

En Carles Móra va posar la cirereta a la presentació de Reagrupament, exposant la seva experiència en la famosa consulta d’Arenys i ara, impulsant les consultes populars arreu del territori. Va destacar que les consultes són tot un èxit, i va recordar que el PSC només té un 15,21% de vots sobre el cens electoral al 2006 i que el tripartit, en total suma un 28,54%, mentre que a les consultes podem dir que prop d’un 30% dels que podien votar, van posicionar-se clarament per la independència.

I finalment, en Carles Móra va reconèixer la seva afinitat amb Reagrupament, confessant “Jo estic amb Reagrupament, perquè crec en aquest projecte”. Així mateix va animar a tothom a lluitar activament per defensar el interessos nacionals de Catalunya, defensant la dignitat i el patriotisme del nostre país.

Posteriorment va haver un distés sopar amb els tres ponents i els membres de Reagrupament Anoia, on es va parlar dels últims esdeveniments polítics del nostre país, concloent que s’ha iniciat un procés d’alliberament nacional sense aturador.

Els Comentaris estan tancats