CONVOCATÒRIA DE LA PRIMERA ASSEMBLEA COMARCAL DE L’ANOIA


CONVOCATÒRIA DE LA PRIMERA ASSEMBLEA COMARCAL DE L’ANOIA

L’associació REAGRUPAMENT a l’ANOIA,  ha convocat la seva primera assemblea comarcal el proper dissabte 13 de febrer. Aquesta convocatòria està emmarcada dintre la de la implantació de REAGRUPAMENT arreu del territori català. L’assemblea es desenvoluparà d’acord amb el Reglament electoral de les Comissions Executives Comarcals o de Districte estipulats en la fundació de la nostra associació.

L’assemblea tindrà lloc , a la ciutat d’Igualada, al local de l’Avinguda Pau Casals número 62,  a partir de les 10 hores. Hi són convocats tots els associats a Reagrupament, on podran exercir el seu vot assembleari.

Degut a ser la constitució de l’Assemblea Comarcal de Reagrupament-Anoia, en els punts de l’ordre del dia hi figura l’elecció dels membres de la Comissió Executiva, que triaran el Coordinador de Reagrupament-Anoia. L’altre punt important a tractar serà la votació per triar la pertinença de Vegueria, a nivell d’organització interna de Reagrupament.

El projecte de REAGRUPAMENT, liderant per en Joan Carretero,  es basa en un moviment transversal que reculli totes aquelles sensibilitats nacionals amb un objectiu comú, la independència de Catalunya i la regeneració de la política. Només d’aquesta manera podem garantir el progrés i el benestar social del nostre país.

Els Comentaris estan tancats