Reagrupament Anoia tria comissió i vegueria


El passat dissabte 13 de febrer a les 10 del matí s’ha celebrat l’assemblea constitutiva de Reagrupament Anoia, on estaven cridats els 60 associats de la comarca. Setmanes enrere s’havia fet ja l’assemblea de l’Alta Segarra on van ser convocats els seus associats.

Un dels punts de l’ordre del dia importants ha estat l’elecció de la junta executiva comarcal: Els associats han votat els 8 membres (de més a menys votats), Jordi Tomàs, Pep Bayà, David Prat, David Sànchez, Sergi de la Fuente, Dani Roig, Francesc Xavier Moreno i Jordi Altarriba com a membres de la junta executiva de l’Anoia. Una vegada elegits, s’han reunit, tal i com marca el reglament, i han decidit per unanimitat, escollir en Jordi Tomàs com a coordinador comarcal de Reagrupament Anoia, en David Sànchez com a secretari i en Sergi de la Fuente com a tresorer.

Un punt important de l’ordre del dia ha estat, també, l’elecció de pertinença a vegueria per tal d’establir una organització interna dins de l’associació. L’assemblea ha triat, per majoria simple, formar part de la vegueria del Penedès. Així doncs, l’organització de Reagrupament quedarà sota la Vegueria del Penedès pels membres de l’Anoia i Vegueria de la Catalunya Central pels associats de l’Alta Segarra.

Una vegada acabada la sessió, s’ha fet un pica pica amb tots els presents, el qual s’ha allargat fins gairebé les dues del migdia.

Els Comentaris estan tancats