25-A: L’ANOIA DECIDEIX, CATALUNYA DECIDEIX


25-A: L’ANOIA DECIDEIX, CATALUNYA DECIDEIX

De l’autonomia a la independència, fem un primer pas pel futur del nostre poble

REAGRUPAMENT s’adhereix a la campanya de les consultes sobre la conveniència de la independència de Catalunya, defensant inequívocament el SÍ A LA INDEPENDÈNCIA.  A mesura que passen les setmanes la consulta sobre la independència de Catalunya celebrada el proppassat 13 de setembre a Arenys de Munt agafa cada cop més la dimensió d’un detonant amb transcendència històrica.

Un cop la Mesa de Parlament -per unanimitat de tots els partits polítics i amb el seu President Ernest Benach al capdavant- rebutgés la primavera passada un projecte de llei, presentat per molts ciutadans anònims, que pretenia que el Parlament convoqués un referèndum d’autodeterminació, la iniciativa d’Arenys de Munt fou la valent resposta que aquest poble del Maresme va donar en nom de tots els catalans.

Ara, uns mesos més tard, l’onada iniciada a Arenys de Munt s’ha expandit, i desprès d’una primera onada el passat 13 de desembre a més de cent cinquanta municipis, i d’una segona onada el 28 de febrer, on s’hi afegí més de vuitanta municipis més,  es celebrarà una tercera onada el 25 d’abril consulta sobre la independència de Catalunya per sotmetre a la decisió dels seus ciutadans precisament la mateixa pregunta del projecte de llei que el Parlament es va negar a tramitar.

El poble respon quan les institucions no volen fer-ho (o es neguen a fer-ho). Des de la ciutadania, amb el coratge que manca als electes que ocupen els càrrecs que són els qui haurien d’assumir aquesta responsabilitat, els catalans els podem donar una contundent resposta i lliçó.

A la comarca de l’Anoia es preveu que el proper dia 25 d’Abril les següents poblacions participin en la consulta popular; Capellades, Castellolí, l’Espelt (Òdena), Igualada, Jorba, Vallbona d’Anoia i Sant Martí de Tous. Des de la secció de Reagrupament Anoia, volem animar a participar a totes les veïnes, veïns i entitats en la consulta, així com els hi demanem un vot afirmatiu a la independència de Catalunya, pel retorn de la dignitat i patriotisme al nostre país.

Els Comentaris estan tancats