ACTE DE REAGRUPAMENT A CARME


La secció de Reagrupament Anoia us comunica la presentació de REAGRUPAMENT a Carme, el proper dijous 6 de maig al Casal de Carme, a les 20:00h.

Comptarem amb la intervenció de destacades figures nacionals de REAGRUPAMENT, com Xavier Palet, membre de la Junta Nacional i en Carles Móra, alcalde d’Arenys de Munt.

La presentació de REAGRUPAMENT a Carme forma part de la tasca que la nostra associació continua realitzant activament per difondre, arreu del territori nacional, un projecte transversal i obert a totes les sensibilitats nacionals que tenen com a objectiu comú la independència del nostre país i la regeneració de la política, com a eines per aconseguir un país sobirà que garanteixi el progrés i el benestar social.

REAGRUPAMENT considera que, ara més que mai, Catalunya necessita fer foc nou i treballar tots junts amb el mateix objectiu, recuperant el patriotisme i la dignitat nacional del nostre país.

Per aquest motiu, convoquem a tots les ciutadanes i ciutadans, entitats veïnals, associacions culturals, partits polítics, empresaris i sindicats de Carme i de la resta de la comarca a assistir a la presentació de l’acte de REAGRUPAMENT a Carme, el proper dijous 6 de maig.

Com sempre, la secció Anoia de Reagrupament està oberta a la participació de tothom. Tots aquells interessats en el nostre projecte, no dubteu en contactar amb directament amb nosaltres a anoia@reagrupament.com o bé, per més informació, a la web de www.reagrupament.cat.

Fitxa tècnica:

Acte: presentació de Reagrupament a Carme

Dia: dijous 6 de Maig

Hora: 20:00h

Lloc: Casal de Carme (Avda. de Catalunya 16)

Els Comentaris estan tancats