CRÒNICA ACTE REAGRUPAMENT A CARME


CRÒNICA ACTE REAGRUPAMENT A CARME


Dijous al vespre va tenir lloc la presentació de REAGRUPAMENT a Carme. L’acte, promogut per la Reagrupament-Anoia, es va celebrar al Casal de Carme i hi van assistir prop d’unes 50 persones. Hi van intervenir en Jordi Tomàs, coordinador de Reagrupament-Anoia, en Xavier Palet, membre de la Junta Nacional de Reagrupament i  en Carles Móra, alcalde d’Arenys de Munts i destacat membre de Reagrupament

Els ponents van exposar amb claredat el projecte de l’associació de Reagrupament, basat en la independència de Catalunya i en la regeneració de la política. En Xavier Palet va fer esment al fet que el projecte de Reagrupament no és un projecte normal, ja que és un fenònem social transversal que vol reagrupar a totes aquelles sensibilitats nacionals que volen viure en un país normal. Va indicar que per assolir-ho només cal lluitar per la independència del país des del Parlament de Catalunya i que per tant, en les properes eleccions, tots els catalans i catalanes tindríem la paraula.

En Carles Móra, va assenyalar que cal regenerar de la política, tot denunciant el connivisme dels mitjans de comunicació amb el poder polític, ja que molts d’ells en depenen de les subvencions públiques. Així mateix, va dir cal obrir la finestra per tal que entri aire fresc al món polític, renovant les institucions i les persones, fent de la política un servei a les persones, amb un major grau de compromís ètic i moral,  i no que els polítics es serveixin a base de privilegis del poble.

Posteriorment va haver un distés sopar amb els ponents, els membres de Reagrupament Anoia i veïns de Carme, on es va parlar dels últims esdeveniments polítics del nostre país, concloent que s’ha iniciat un procés d’alliberament nacional sense aturador.

Els Comentaris estan tancats