ACTE de REAGRUPAMENT a LA LLACUNA


ACTE de REAGRUPAMENT a LA LLACUNA

La secció de Reagrupament Anoia us comunica la presentació de REAGRUPAMENT a La Llacuna, el proper dijous 20 de maig als baixos de l’antic Ajuntament de La Llacuna, a les 20:00h.

Hi comptarem amb la intervenció de destacades figures nacionals de REAGRUPAMENT, com Sandra Lomas i Jaume Fernández, alcalde de Roselló, que exposaran el projecte de Reagrupament, tal i com s’ha anat fent en els darrers mesos, per diferents poblacions de la nostra comarca, com Igualada, Capellades i Carme.

La presentació de REAGRUPAMENT a La Llacuna forma part de la tasca que la nostra associació continua realitzant activament per difondre, arreu del territori nacional, un projecte transversal i obert a totes les sensibilitats nacionals que tenen com a objectiu comú la independència del nostre país i la regeneració de la política, com a eines per aconseguir un país sobirà que garanteixi el progrés i el benestar social.

Per aquest motiu, convoquem a totes les veïnes i veïns de La Llacuna, així com de la resta de la comarca a assistir a la presentació de l’acte de REAGRUPAMENT a La Llacuna, el proper dijous 20 de maig.

Recordar-vos que la secció Anoia de Reagrupament està oberta a la participació de tothom. Tots aquells interessats rebre més informació del nostre projecte, no dubteu en contactar amb directament amb nosaltres a anoia@reagrupament.cat o bé, per més informació, a la web de http://www.reagrupament.cat.

Fitxa tècnica:

Acte: presentació de Reagrupament a La Llacuna

Dia: dijous 20 de Maig

Hora: 20:00h

Lloc: Baixos antic Ajuntament – La Llacuna (Plaça de les Eres s/n)

Els Comentaris estan tancats