Sopar-col·loqui amb Joan Carretero i Àlex Sànchez a Igualada


El proper dijous 17 de juny es celebrarà un sopar de Reagrupament a l’hotel ciutat d’Igualada, amb la presència del seu President, el Dr. Joan Carretero, i també del Sr. Àlex Sànchez, membre del Centre Català de Negocis (CCN), qui tractarà amb rigor i professionalitat l’espoli fiscal que viu el nostre país, encarat a autònoms i empresaris.

El sopar-col·loqui es celebrarà el 17 de juny a l’Hotel Ciutat d’Igualada a dos quarts de nou del vespre, sota un mòdic preu de 23 euros.
Hi podeu portar, si ho voleu, familiars i amics, tot i que es demana una prèvia confirmació ja sigui a través del nostre correu electrònic (anoia@reagrupament.cat) o bé trucant al telèfon 667.670.875 (Pep Bayà). La confirmació és NECESSÀRIA, i preguem que es faci el més aviat possible.

Moltes gràcies per la vostra atenció,

Reagrupament Anoia.

Els Comentaris estan tancats