Joan Carretero presentarà la nova oficina electoral de Reagrupament a Barcelona


El proper dimecres dia 16 de juny a les cinc de la tarda, Reagrupament, de la mà de Joan Carretero, presentarà la seva nova seu electoral a Barcelona. Aquesta inauguració forma part d’un seguit de novetats que Reagrupament posa en marxa amb la voluntat de continuar acostant-se als ciutadans de Catalunya. Les principals accions que es duran a terme per a donar a conèixer les propostes de Reagrupament i perquè els ciutadans puguin fer arribar les seves idees i els seus suggeriments són les següents:

L’associació posa en marxa una oficina electoral, que estarà ubicada al Passeig de Gràcia, número 55-57 novena planta de la capital catalana. Aquesta oficina estarà oberta als ciutadans i centralitzarà tota la informació relacionada amb Reagrupament i la campanya electoral.
En el seu afany de fer arribar les seves propostes per a la renovació política i per a la independència de Catalunya, Reagrupament estrena la seva primera oficina mòbil. Es tracta d’un vehicle que recorrerà tots els municipis de Catalunya per a difondre les propostes i els objectius de l’associació, captar associats, recollir suggeriments, etc. Aquest vehicle va pintat amb el logotip i els colors de Reagrupament i recorrerà tot el territori amb l’objectiu d’acostar les propostes de Reagrupament als ciutadans.
En el marc d’aquest nou impuls per al projecte de Reagrupament, també s’estrenarà el nou web de Reagrupament, amb més i nous continguts, i noves aplicacions que permetran incrementar les relacions i les comunicacions amb els associats i amb els ciutadans.

Dia: 16-06-2010
Hora: 17:00 H
Lloc: Oficina electoral de Reagrupament
Passeig de Gràcia 55-57 9ª Planta. Barcelona

Els Comentaris estan tancats