“Ara alguns us intentaran enganyar parlant del concert econòmic”


Tant el President de Reagrupament, Joan Carretero, com el membre del Centre Català de Negocis, Àlex Sànchez, van deixar clar aquest dijous 17 de juny al sopar de Reagrupament a Igualada, que la solució per l’espoli fiscal que pateix Catalunya no és el concert econòmic, sinó la independència.

Joan Carretero va advertir que “ara alguns us intentaran enganyar parlant del concert econòmic”, i va explicar que “per part d’Espanya no hi ha pas voluntat d’arribar a aquest acord fiscal ja que necessiten a Catalunya per tirar endavant”.

“El federalisme és utòpic, i per poder-lo fer hi ha d’haver dues parts que ho vulguin, a Espanya no ho volen”, sentencià. També va comparar el federalisme alemany amb el possible federalisme espanyol: “A Alemanya hi ha un federalisme uninacional, a Espanya no funcionaria perquè hi ha moltes nacions i moltes identitats i sentiments. Tots els alemanys, els del nord i els del sud, al cap i a la fi són alemanys, a Espanya no.” En canvi, va destacar que “La independència només és cosa d’un, i que, per tant, només depèn de nosaltres”.

El sopar col·loqui, molt reeixit, i focalitzat de cara als empresaris i autònoms, va comptar amb més de 60 persones i amb la presència també de na Sandra Lomas.

Es va celebrar a l’hotel ciutat d’Igualada, al mateix lloc on es va dur a terme la presentació de Reagrupamnt a Igualada el passat 9 de juliol, on van acudir-hi prop de 300 assistents.

El coordinador de Reagrupament Anoia, Jordi Tomàs, va subscriure els dos ponents i va concloure l’acte tot indicant que “Amb les dades que avui hem vist, estem en estat d’emergència nacional, i fent sopars de 25-50 o 100 persones no ho solucionarem, hem de fer conèixer aquest greuge a tothom, i això depèn de tots nosaltres”.

Teniu més fotos de l’acte aquí.

Els Comentaris estan tancats