Esquerra Republicana – Reagrupament es presenten com a coalició a Igualada


L’aliança respon a la voluntat política i social de sumar esforços per Igualada

Esquerra Republicana i Reagrupament concorreran junts a les properes eleccions municipals d’Igualada. Després de diverses trobades entre ambdues formacions independentistes, s’ha arribat a l’acord de participar de forma coalitzada als comicis electorals. L’acord entre els dos partits es feu públic en roda de premsa el passat dilluns. Daniel Roig per Reagrupament i Joan Torras per Esquerra Republicana van escenificar el pacte.

L‘alcaldable de la coalició per Igualada, Joan Torras, va definir l’acord com un ‘exemple de suma de voluntats, que ha sabut correspondre per Igualada, les demandes de la ciutadania i de la militància’. Així, destacant la generositat d’ambdues formacions amb el pacte, Torras va afirmar que ‘el projecte de ciutat i el programa que volem desenvolupar conjuntament és un model de suma d’esforços per Igualada, d’aportacions de dues formes equivalents de pensar i veure la ciutat’. ‘Separats perdrem; si anem junts podrem guanyar’ va reivindicar l’alcaldable Joan Torras. Pel que fa a la candidatura, Torras va emfatitzar que la llista s’ha confeccionat, per damunt de sigles i de partits, per perfils. ‘Tenim un equip potent i una candidatura  transversal’.

Per la seva banda Daniel Roig, portaveu de Reagrupament, va declarar la satisfacció de la seva formació amb l’acord perquè ‘amb la unió de les dues forces es corregeix l’error de les passades eleccions al Parlament, on les forces independentistes es van presentar per separat’. En aquests sentit, Roig també va manifestar que ‘l’eix nacional també és construeix des dels pobles i ciutats del país’. Pel portaveu reagrupat aquest pacte no s’ha dut a terme únicament per la coincidència ideològica nacional, sinó que es deu a una gran concordança programàtica i de projecte de ciutat. ‘Amb el coneixement, l’experiència i la feina feta els darrers anys per Esquerra a l’oposició, i els valors municipalistes de Reagrupament, creiem que aquesta candidatura pot canviar Igualada’ va ressaltar.

Els Comentaris estan tancats