Joves de Reagrupament Anoia es reuneixen amb Joan Carretero a Igualada


Diversos joves de l’Anoia associats de Reagrupament, simpatitzants i amics es reuneixen amb Joan Carretero a Igualada.

Associats joves de Reagrupament Anoia, simpatitzants i amics es van reunir amb el President Joan Carretero, per intercanviar opinions i per parlar sobre l’estat del País aprofitant l’acte de presentació de la 1a Iniciativa Ciutadana Europea que es va fer a Igualada.

Carretero va encoratjar-los a “seguir lluitant per Catalunya, tot i les adversitats que pateix dia rere dia el nostre país”. Així mateix, els va recordar que “vénen èpoques complicades on les coses seran més difícils i els esforços per part de tothom, sobretot dels joves, hauran de ser més grans que mai”. Els va recordar que “durant molts anys hem estat per sobre de les nostres possibilitats i que hem estirat més el braç que la màniga, això ens ha de servir per no cometre els mateixos errors en el futur”. Finalment, va remarcar la importància d’estar ben formats i aconseguir l’excel·lència en la formació, trets absolutament necessaris en un context complicat on només els millors i els més preparats poden tirar endavant.

L’ex conseller va celebrar la reeixida quantitat de joves reagrupats a l’Anoia i va animar a tirar endavant el projecte ‘Joves Reagrupats’.

Els Comentaris estan tancats