El jove reagrupat David Prat guanya el concurs nacional d’oratòria de la Jove Cambra Catalunya


Coincidint en l’assemblea d’1 de maig de la Jove Cambra Internacional de Catalunya es va celebrar a Tarragona el concurs nacional d’oratòria. En representació d’Igualada hi participava en David Prat, de 19 anys, qui finalment es va endur la victòria i el premi a la participació al campionat europeu de l’any vinent a Mònaco representant la Jove Cambra de Catalunya, a més a més de diversos productes d’Apple.

La participació al concurs era a nivell individual on els ponents havien de fer un decàleg oral sobre si ‘l’educació era el fonament de la nostra societat’, que havia de durar entre 5 i 7 minuts.

El campionat va ser molt igualat, tot i que el jurat finalment va fallar a favor del jove igualadí, qui ja havia guanyat el concurs “Joves a debat” amb l’equip “Tripartit” (Blanca Vives i Josep Carner) i que van quedar tercers al campionat nacional.

Els Comentaris estan tancats