”Igualada municipi per la independència”


Coincidint amb la revetlla de Sant Joan, festivitat celebrada arreu dels Països Catalans, el consistori igualadí va penjar al balcó de l’Ajuntament una pancarta on s’hi podia veure escrit “Igualada municipi per la independència”, en al·lusió a la pertinença de la ciutat a l’Associació de Municipis per la independència. No és casual que la capital de l’Anoia mostri el seu caràcter independentista i en pro de l’alliberament nacional de Catalunya, sinó que és resultat de la feina dels regidors independentistes a l’ens municipal (Joan Torras i Joan Requesens, membres de la coalició ERC-Reagrupament a Igualada).

Des de Reagrupament Anoia celebrem aquestes mostres desacomplexades del sentiment majoritari igualadí i confiem que aviat, conjuntament amb totes les institucions del nostre país, assolirem l’objectiu nacional.

Els Comentaris estan tancats