11 de Setembre, Independència! amb Reagrupament


Reagrupament, com cada any, prepara els actes de l’Onze de Setembre amb especial il·lusió i energia, conscients que les reivindicacions massives d’aquestes dates han de traslladar-se políticament en diputats independentistes al Parlament de Catalunya. Així doncs, per aquest Onze, trobareu tota l’agenda d’actes puntualment actualitzada arreu del país al lateral dret del web www.reagrupament.cat
Pel que fa als actes específics centrals de l’Onze, a les 8 del matí hi haurà l’homenatge a la tomba de Rafael de Casanova a l’església de Sant Baldiri de Sant Boi de Llobregat, seguida per l’ofrena floral al seu monument a la Ronda de Sant Pere de Barcelona cap a les 11 del matí i a la 1 del migdia homenatjarem el General Moragues al Pla de Palau.
Com és habitual des de la fundació de Reagrupament, a les dues del migdia i a l’ombra dels arbres del Pla de Palau de Barcelona, comptarem amb el tradicional Dinar per la Independència.
Després de dinar, ens concentrarem al Passeig del Born amb el C/ Comerç a les 17.00 per assistir junts a la manifestació unitària : Catalunya, nou Estat d’Europa convocada per l’ANC amb la qual col·laborem i sobre la que us enviarem més informació en els propers dies.

Els Comentaris estan tancats