Reagrupament Anoia també dóna suport a Artur Mas


La Junta de Reagrupament Anoia comparteix que en ‘moments excepcionals, calen actituds excepcionals’. L’evidència del caràcter plebiscitari que tenen les properes eleccions al Parlament de Catalunya obliguen a Reagrupament a posicionar-se clarament a favor del full de ruta que va encetar el President Mas el passat 11 de setembre i que té com a objectiu la construcció de l’Estat Propi. El dia 25 de novembre el poble català haurà de triar entre el sí  o el no a la independència,  serà el President Mas qui encapçalarà el ‘sí’ cap a la nostra llibertat. És per això que ha de sortir àmpliament reforçat dels propers comicis, ja que és l’únic que pot dur a terme el procés d’emancipació del nostre país, des d’una posició majoritària.

El canvi de rumb d’Artur Mas i la transcendència del moment exigeixen generositat, i si cal, renunciar als interessos personals i de partits. És per això que Reagrupament ha rebutjat les ofertes que tant ERC com SCI han fet per separat per concórrer a les properes eleccions. Necessitem, més que mai, pensar en el país, sense esperar-ne res a canvi, més enllà de la llibertat. Tot i així, Reagrupament hagués desitjat vestir una candidatura d’ampli espectre polític encapçalada per CiU i amb la presència d’altres formacions independentistes.

Des de RCat Anoia es vol mostrar el recolzament a la decisió de donar suport al President Mas, una decisió que es deu a la situació d’excepcionalitat que viu Catalunya i a les necessitats de tirar endavant i construir l’Estat Català. Segons el coordinador de Reagrupament Anoia, Jordi Tomàs, la postura de RCat de cara a les eleccions del dia 25 “no ha de perjudicar la relació amb cap partit polític, i menys amb aquells amb qui vam concórrer coalicionats a les eleccions espanyoles o a les municipals, com per exemple a Igualada”, i en aquest sentit afegeix que “la situació és totalment diferent. Per part nostra no hi haurà cap tipus de problema en seguir treballant i col·laborant amb ERC-Igualada, i la feina que s’està fent a nivell municipal segueix tant vigent com el primer dia”.

Els Comentaris estan tancats