Daniel Roig, escollit nou Coordinador Comarcal de l’Anoia


Dijous, 26 de maig de 2016  ha culminat el procés electoral de renovació de la Junta Comarcal de l’Anoia de Reagrupament, en la que Daniel Roig ha estat escollit nou coordinador. Els altres membres són Jordi Muray, coordinador segon i secretari, Nicolau Sagrera, Tresorer, i Camil Vidal, Vocal
L’acte, que s’ha fet a Igualada, l’ha obert el Coordinador territorial de les comarques de Barcelona i Vegueria Penedès, Vicenç Julià, acompanyat de Jordi Tomàs, (antic coordinador de la comarca), tots dos membres de la Junta Directiva Nacional de Reagrupament.
En l’acte també s’han exposat les activitats i els plans de futur de Reagrupament i l’encaix en el procés que Catalunya ha endegat. Per part de la coordinadora entrant s’ha posat de manifest la il•lusió i els objectius i projectes de treball de la nova Junta de l’Anoia. Posteriorment s’ha fet el tradicional sopar de germanor.

Els Comentaris estan tancats