Nota a la premsa


Josep Lluís Gozalbo, comunicació Reagrupament Bages

Josep Lluís Gozalbo Reagrupament Bages

Enviada a Regió7 I Manresainfo.

El passat dia tres d’octubre els associats de Reagrupament vàrem fer l’assemblea nacional constituent. Més d’un centenar de membres de la Catalunya Central estiguérem presents en aquest esdeveniment celebrat al Palau de Congressos de Barcelona.
Com és sabut i conegut ratificàrem de forma àmplia el camí de ruta que convé a Catalunya: aconseguir una majoria per a la declaració unilateral de la independència des del Parlament i procedir a la regeneració a fons de la política.

Reagrupament no va contra ningú, però es compromet a recollir les ànsies de llibertat del nostre poble per retornar-li la dignitat  a hores d’ara perduda.  Per això col·laborarà generosament en tots els processos que augmentin la consciència del poble català, com ho són les consultes populars per la independència, que es facin al nostre territori.

Però no ens quedarem aquí. Si tenim prou capacitat al Parlament  celebrarem un referèndum d’àmbit nacional per tal que el poble pugui ratificar aquesta voluntat  àmpliament manifestada.

Entenem que mai com ara ha estat possible assolir la llibertat. Mai com ara s’havia tingut una consciència tan clara del maltractament per part de l’estat espanyol i mai com ara no s’havien vist conculcats tant els nostres drets. Avui en dia en què som plenament integrats a Europa , podem engegar un procés  tranquil , pacífic, democràtic i sense por  per tal de  poder dir el que volem i aconseguir el nostre propi estat. Hem de dir a les instàncies internacionals que tenim  raó i la volem exercir.

Per això, els propers mesos Reagrupament  impulsarà una candidatura fiable i oberta  que permeti que l’opció de la independència tingui una presència conseqüent  al Parlament català. Fem una crida per què tots els que han mostrat simpatia per la nostra associació puguin fer-nos costat  en aquests moments il·lusionants.

Josep Lluís Gozalbo.  Reagrupament Bages.

Els Comentaris estan tancats