VISUALITZACIÓ DE L’ICEBERG INDEPENDENTISTA


Diumenge passat, la societat civil catalana va brindar a la ciutadania de casa nostra l’oportunitat d’expressar-se democràticament sobre si volem exercir o no el dret d’autodeterminació. Dret reconegut internacionalment, però que l’estat espanyol s’entesta en negar a la nació catalana.

El conflicte existeix i existirà fins que l’estat espanyol permeti un referèndum vinculant, com en el cas de Quèbec o fins que el Parlament unilateralment proclami la nostra independència, cas de Kosovo.

Sigui de la manera que sigui, el primer pas ja està donat. Descaradament i amb tota  normalitat democràtica la ciutadania més valenta i audaç va acudir a les urnes i va dir la seva, mostrant-se clarament partidària de la independència del nostre país.

Cens 701.551
Vots: 192.612
Participació: 27.46%
Vots a favor: 182.775
Vots en contra: 6.178
Vots en blanc: 2.964
Vots nuls: 695

El meu reconeixement i felicitacions a tots aquests patriotes, homes i dones que gràcies al seu esforç, tossudesa i convicció han fet possible les Consultes Populars del 13-D. Com també esperono i animo a totes aquelles plataformes ciutadanes que  pròximament realitzaran les Consultes en les seves localitats.

Especialment, vull felicitar a tots els integrants de GuardiolaDecideix per haver fet possible la Consulta al nostre poble.

No va ser fàcil per a ells, sense la col·laboració a títol individual de l’equip de govern, que es van limitar a dir SÍ al Ple, sense la col·laboració personal i econòmica dels partits politics que van dir SÍ a la moció, sense la col·laboració de la majoria d’entitats del municipi i sense la crida a la participació ciutadana de persones mediàteques (Albert Miralda, Montserrat Valls, Jaume Casanovas………) a més, tenint en contra a tot un partit polític i l’abstenció d’un regidor no adscrit.

Tot i això, es va complir amb els objectius de les Consultes Populars:

- posar en pràctica la democràcia participativa

- encetar i acabar un procés de participació ciutadana

- donar veu al poble

Gràcies per tot  GUARDIOLADECIDEIX

EL TIMBALER

<!–[if !mso]> <! st1\:*{behavior:url(#ieooui) } –>

VISUALITZACIÓ DE L’ICEBERG INDEPENDENTISTA

Diumenge passat, la societat civil catalana va brindar a la ciutadania de casa nostra l’oportunitat d’expressar-se democràticament sobre si volem exercir o no el dret d’autodeterminació. Dret reconegut internacionalment, però que l’estat espanyol s’entesta en negar a la nació catalana.

El conflicte existeix i existirà fins que l’estat espanyol permeti un referèndum vinculant, com en el cas de Quèbec o fins que el Parlament unilateralment proclami la nostra independència, cas de Kosovo.

Sigui de la manera que sigui, el primer pas ja està donat. Descaradament i amb tota normalitat democràtica la ciutadania més valenta i audaç va acudir a les urnes i va dir la seva, mostrant-se clarament partidària de la independència del nostre país.

Cens

701.551

Vots:

192.612

Participació:

27.46%

Vots a favor:

182.775

Vots en contra:

6.178

Vots en blanc:

2.964

Vots nuls:

695

El meu reconeixement i felicitacions a tots aquests patriotes, homes i dones que gràcies al seu esforç, tossudesa i convicció han fet possible les Consultes Populars del 13-D. Com també esperono i animo a totes aquelles plataformes ciutadanes que pròximament realitzaran les Consultes en les seves localitats.

Especialment, vull felicitar a tots els integrants de GuardiolaDecideix per haver fet possible la Consulta al nostre poble.

No va ser fàcil per a ells, sense la col·laboració a títol individual de l’equip de govern, que es van limitar a dir SÍ al Ple, sense la col·laboració personal i econòmica dels partits politics que van dir SÍ a la moció, sense la col·laboració de la majoria d’entitats del municipi i sense la crida a la participació ciutadana de persones mediàteques (Albert Miralda, Montserrat Valls, Jaume Casanovas………) a més, tenint en contra a tot un partit polític i l’abstenció d’un regidor no adscrit.

Tot i això, es va complir amb els objectius de les Consultes Populars:

- posar en pràctica la democràcia participativa

- encetar i acabar un procés de participació ciutadana

- donar veu al poble

Gràcies per tot GUARDIOLADECIDEIX

EL TIMBALER

Els Comentaris estan tancats