Inauguració del nou local de Reagrupament Bages a Manresa


local1

Ahir divendres  es va inaugurar el nou local de Reagrupament a Manresa. El Bages compta, doncs, amb un cèntric i bonic local on reunir-se els independentistes, un espai de trobada per la gent que vol fer una regeneració política , crear per Catalunya un futur molt millor i més lliure. Una  trentena de socis i simpatitzants de l’organització dels reagrupats celebraren amb cava poder disposar d’aquest  nou local situat al carrer Circumval·lació 9-11 de Manresa.

L’acte comptà amb un breu parlament del coordinador comarcal, Ramon Payàs, en el qual féu incidència en la greu situació econòmica del nostre país “justament aquest divendres el govern de la Generalitat, mancat de crèdit per part dels bancs, ha hagut de pidolar diners als particulars amb bons al 4,75%. És a dir, el nostre  país, que pateix l’espoli fiscal per part d’ Espanya de més de 22000 milions d’euros, encara ha de demanar diners i a un cost superior al preu de mercat.”

Local2

Seguidament agafà la paraula en Carles Móra , alcalde d’ Arenys de Munt i n.2 de la llista de Reagrupament. En Carles va descriure l’excel·lent experiència que ha suposat el moviment de consultes sobre  la independència arreu del territori. Per altra banda lloà el nou local  de Manresa i el Bages i encoratjà els socis reagrupats a seguir lluitant per fer possible la presència de l’ independentisme al Parlament català  “depèn de tots nosaltres que aquest objectiu pugui reeixir i ara us demanem uns últims esforços. Sabeu que tenim molts interessos en contra nostra però estem segurs que tindrem representació parlamentària”.

Local3

Finalment Sandra Lomas, de la nova fornada de joves independentistes reagrupats, i quarta en la llista electoral , exposà la necessitat de regenerar la política del país. “Una de les primeres coses que els nostres representants faran al Parlament serà presentar una nova llei electoral que faci possible un major vincle entre els elegits i els electors amb circumscripcions més petites i amb responsabilitats territorials concretes. Els que formem les llistes de Reagrupament tenim un ofici concret i no depenem de la política per tirar endavant”.

Reagrupament Bages – Comunicació

Els Comentaris estan tancats