L’independentisme ha de sumar


Josep Lluís Gozalbo Reagrupament Bages

Després de les eleccions catalanes ha canviat el panorama polític. Ha quedat clar que l’independentisme  fraccionat  no du enlloc. Per això cal fer una reflexió seriosa i veure com es reconstrueix un pol social que pugui fer front a les envestides de l’estat espanyol en tots els fronts: tribunal constitucional, economia, infraestructures, llengua,…

Una vegada desaparegut el govern tripartit es fa evident  que  és més fàcil parlar entre tota la gent que volem la independència i tenim, a la vegada,  sensibilitat social. No cal mirar ja el passat sinó observar amb decisió el futur. Des de Reagrupament s’està fent un esforç per construir aquest pol unitari que tingui com a horitzó la independència i la regeneració social i política.

Aquesta construcció pot passar també a hores d’ara per treballar unitàriament als municipis. Per això, seguint les experiències iniciades a Puigcerdà i Barcelona,  també al Bages i a Manresa estem treballant per fer possible unes candidatures conjuntes que treballin per la independència, la transparència , la millora de l’economia  i  l’urbanisme democràtic.

Som sabedors que molta gent ens demana unitat. Molts ens fan la reflexió que sols des de l’independentisme i la sensibilitat social es podrà regenerar la vida dels nostres municipis.  Aprofitem, doncs, aquesta oportunitat perquè és l’hora de construir.

Evidentment és requereix un treball seriós i un plantejament profund d’anàlisi i , a la vegada  no escatimar esforços en la recerca de solucions programàtiques. Tothom haurà d’estar en condicions d’aportar quelcom de la seva part.

Reagrupament  Bages- Comunicació

Josep Lluís Gozalbo

Els Comentaris estan tancats