El manresà Ramon Payàs ha estat escollit coordinador de Reagrupament de la Catalunya central.


Aquest dissabte 4 de juny a Vic s’ha escollit el primer coordinador de la Catalunya central de Reagrupament Independentista. La votació produí una unanimitat dels membres assistents els quals representaven les comarques d’Osona, Berguedà, Alta Segarra, Solsonès i Bages. D’aquesta manera s’ha enfortit  l’estructura de l’organització i es podrà fer un treball més integrat i amb una interlocució més directa.

El Ramon es va presentar com un treballador nat per la causa que  ens ha de moure a tots els catalans, la independència de Catalunya. Es va posar a disposició de tots els socis  a fi de treballar amb tenacitat pels nostres objectius. En la seva locució va afegir que calia la màxima cooperació entre les distintes comarques i fer de la nostra associació un veritable punt de trobada de tots els independentistes.

Per altra banda es van debatre les esmenes presentades per distints membres de la Catalunya central a la ponència política cara a l’Assemblea Nacional del 19 de juny. Les que comptaren amb un major suport feien referència a superar totalment el llenguatge  i objectius autonomistes, superar les marques dels partits a fi de treballar per la unitat, lluitar per una nova llei electoral força participada per la gent i que aquesta llei contempli un major equilibri entre població i territori.

Reagrupament Bages.

Els Comentaris estan tancats