Reagrupament, obert a donar suport a la candidatura d’Alfred Bosch


Joan Carretero espera que ERC prioritzi l’eix nacional i es desentengui de qualsevol col·laboració amb el PSOE

(Nació Digital – 3 d’agost de 2011)

Alfred Bosch, amb Joan Carretero i Ignasi Planas en ple procés de Barcelona Decideix. Foto: Adrià Costa

 

“Nosaltres estem disposats a parlar”, ha assegurat aquesta tarda Joan Carretero. El líder de Reagrupament veu amb simpatia la candidatura d’Alfred Bosch a Madrid “sempre i quan es prioritzi l’eix nacional, si el que volen és fer una ICV bis no en voldrem saber res. No ens interessa parlar amb el PSOE”.

El líder de Reagrupament ha afegit, en declaracions a Nació Digital, que “si ERC vol tornar a ser el gran partit de l’independentisme català, allà ens hi trobaran”, en referència a la possibilitat d’un viratge estratègic dels republicans pilotat per Oriol Junqueras.

De fet, el mateix Joan Carretero ja va enviar una carta a Joan Puigcercós, just abans de les eleccions al Parlament, en la qual oferia obrir converses per a una candidatura conjunta. En aquell moment, Puigcercós va rebutjar l’oferiment.

Els Comentaris estan tancats