Carretero aspira a una “megamajoria absoluta” del PP


El líder de Reagrupament defensa suprimir diputacions i consells comarcals perquè “no tenen sentit”

e-noticies.cat (21.08.2011)

 

El líder de Reagrupament, Joan Carretero, ha afirmat que “el millor per als catalans és que el senyor Rajoy guanyi per majoria absoluta”. “Per memamajoria”, ha inistit en una entrevista a Catalunya Informació. “Tenim moral d’esclaus” ha afegit més endavant en al·lusio a la manca de protestes per les retallades del Govern de CiU.

En la seva opinió, “és més fàcil la independència que el pacte fiscal” i s’ha mostrat partidari de “carregar-nos les diputacions i els consells comarcals”. “No tenen cap sentit en un país tant petit com Catalunya”, ha afegit.

Carretero, metge de l’hospital de Puigcerdà, s’ha mostrat partidari del copagament amb “una taxa administrativa en les receptes” o “un tiquet moderador en les visites” que significaria “un estalvi important”.

L’exconseller ha reconegut, d’altra banda, que no es presentaran a les eleccions generals però que donarien suport a “una coalició de grups que tinguessin clar defensar els interessso de Catlaunya a Madrid”.

Joan Carretero no ha expressat cap suport obert a Alfred Bosch com a cap de llista d’ERC, però ha deixat clar en una al·lusió a Joan Ridao que Esquerra ha d’anar a Madrid “amb un programa molt diferent” perquè fins i tot “han aprovat Pressupostos Generals de l’Estat”.

Els Comentaris estan tancats