Assemblea constituent de l’Assemblea Nacional Catalana


assemblea
Dissabte que ve, dia 10 de març, se celebra al Palau Sant Jordi, de Barcelona, l’assemblea constituent de l’Assemblea Nacional Catalana, el moviment que ens ha de dur a proclamar l’estat propi i la independència de Catalunya. Hem de fer que el palau sigui un esclat d’independentisme, i per això hem d’aconseguir omplir-lo.
Per assistir a l’acte
Els que ja esteu inscrits a l’ANC, és a dir els que heu pagat els 45 euros de quota, això ja us dóna dret a entrar. Els que no hi esteu inscrits però voleu assistir a aquest acte històric de constitució de l’Assemblea, heu de fer una inscripció a través del SeviCaixa, al qual podeu accedir des de la pàgina prinicipal del web www.assemblea.cat. Seguint els passos que us va indicant, i per mitjà de targeta de crèdit, es fa un pagament d’11,81 euros i els tiquets s’han d’anar a treure posteriorment a qualsevol caixer del ServiCaixa (com si compréssiu entrades per anar al teatre).
Per baixar a Barcelona
Bages per la Independència organitza uns autobusos que sortiran de Sant Joan de Vilatorrada a 2/4 de 8 del matí, recolliran la gent de Manresa a 3/4 de 8 al pàrquing del pavelló de bàsquet del Congost i faran parada a Sant Vicenç de Castellet, a la benzinera de la Farinera, i a Monistrol de Montserrat. El preu del bitllet és de 10 euros.
Per tornar a Manresa
Un cop acabada l’assemblea, hi haurà autobusos que us portaran directament a Manresa, amb sortida cap a les 3; però si us voleu quedar a dinar a Barcelona, n’hi haurà que sortiran entre 6 i 7 del vespre.
Per reservar plaça a l’autobús
Els que sigueu de Manresa heu de passar de dilluns a dijous pel local d’Òmnium Cultural (carrer del Bruc, 99), de 2/4 de 8 a 2/4 de 9 del vespre, per apuntar-vos i fer efectius els 10 euros que val el bitllet.
Els que sigueu dels altres pobles de la comarca us heu de posar en contacte amb el coordinador de l’assemblea corresponent.

Els Comentaris estan tancats