Èxit de l’acte conjunt amb el CCN a Reus


El dia 22 de gener, a les 20:30 hores, Reagrupament Baix Camp va organitzar un acte a l´Escola de Música del Palau Bofarull de Reus. L´acte va comptar amb l´assistència de més de cent persones i consistia en la presentació a la nostra ciutat del Cercle Català de Negocis. El CCN és una associació d´empresaris, autònoms i professionals de diverses activitats, amb més de cinc-cents associats a Catalunya. Aquesta associació preten actuar com a lobby empresarial per tal de pressionar als partits polítics catalans, per tal que facin seva la necessitat d´assolir un Estat Propi.

És criteri d´aquesta associació, compartida també per Reagrupament, que solament la proclamació d´un Estat Propi farà possible, entre d´altres moltes coses, l´acabament de la situació d´espoli i es garantirà la competitivitat de les empreses catalanes en una economia global.


La presentació va ser realment molt interessant, no solsament des del punt de vista de les dades aportades, com de les necessitats que es cubririen amb el PIB generat al nostre país un cop independent atès que estaria entre els primers d´Europa, tot garantint un benestar als seus nacionals que ara solsament podem somiar.

Els Comentaris estan tancats