Qui som

Benvolgut company, benvolguda companya,

L’article “Patriotisme i dignitat” de Joan Carretero, publicat el passat mes d’abril, ha significat una crida a la unitat del poble català per tal d’aplegar les voluntats que es declaren a favor de la independència, contra l’asfixia a la qual ens sotmet Espanya i establir l’estratègia vers la proclamació d’una Catalunya independent i lliure.

 En aquest sentit, l’associació Reagrupament ha iniciat el procés d’organització i implantació territorial arreu dels Països Catalans, que ens ha de portar a esdevenir un Estat membre de la Unió Europea.

Desde el Baix camp ens hem organitzat amb l’objectiu principal de difondre els valors de transparència, austeritat i eficàcia que sustenten l’objectiu de independència i regeneració política que promulga Reagrupament.

La confiança en les persones és el valor principal que ens ha de portar a assolir aquestes fites, per aquest motiu el boca – orella i el convenciment mitjançant els fets són els principals instruments per créixer en nombre d’associats i obtenir el major suport ciutadà.

Estem davant d’una tasca gens fàcil que requereix de molt d’esfoç i treball. Per aquest motiu, t’ animem a que formis part d’aquest projecte d’alliberament nacional i et demanem la teva aportació en tot allò que consideris que pots col·laborar en l’assoliment dels objectius de Reagrupament.

Així mateix,  t’animem a què contactis amb nosaltres fent un correu electrònic a la bústia de la gestora del Baix Camp: baixcamp@reagrupament.cat

Rep una cordial salutació,

 Reagrupament Baix Camp