El no del PP al Senat que impedeix que el port de Palamós sigui espai Shengen torna a demostrar que formar part d’Espanya perjudica els interessos dels gironins i dels catalans


Carles Bonaventura, coordinador regional de Reagrupament a Girona, diu que lEstat espanyol sempre posa pals a les rodes quan es tracta de defensar la projecció internacional i el desenvolupament econòmic del nostre país

El també regidor de l’Ajuntament de Girona denuncia que, de moment, la influència en cercles madrilenys de la diputada popular a la demarcació, Concepció Veray, ha demostrat ser nul·la, almenys en aquest punt

El coordinador de Reagrupament Independentista a la regió de Girona, Carles Bonaventura, arran del rebuig del Senat espanyol a la possibilitat que el port de Palamós tingués la consideració d’espai Shengen per culpa dels vots en contra del Partit Popular, que té majoria absoluta en aquesta cambra, ha manifestat que “és del tot intolerable que Espanya sempre impedeixi amb les seves decisions el nostre desenvolupament econòmic i només faci que posar obstacles al nostre creixement i a la nostra competitivitat”.

Bonaventura hi afegeix que “per a Palamós, per al Baix Empordà i per al conjunt de les comarques gironines és vital que aquest port exploti al màxim la seva potencialitat com a destinació de vaixells de creuer, ja que això porta riquesa a les nostres contrades. Sabent això i sabent les problemàtiques burocràtiques que massa sovint suposa l’arribada de turistes de fora de la UE a aquest punt (per temes fronterers), és del tot inconcebible que l’administració espanyola, amb la seva desídia, la seva incompetència i els seus obstacles burocràtics, encara no hagi solucionat aquesta qüestió”.

El dirigent de RCat conclou que “el que ja resulta del tot indignant és que quan aquest tema es porta al Senat per iniciativa catalana, no pas espanyola, a sobre el PP hi voti en contra. Això és un insult i una clara demostració que el Partit Popular i l’administració espanyola tracta Catalunya com una colònia”.

El també regidor de Reagrupamen al grup de la CUP+RCat a l’Ajuntament de Girona ironitza sobre la també regidora d’aquest consistori pel Partit Popular i recentment elegida diputada per aquest partit a la circumscripció de Girona, Concepció Veray: “Algú va dir en el seu moment que la presència de Veray a Madrid es notaria pel que fa als interessos de les comarques gironines en matèria de turisme, comunicacions, infraestructures, etc. De moment, però, i pel que sembla, la seva influència en relació amb el tema del port de Palamós ha estat nul·la, ja sabem que ella és diputada i no pas senadora, però els seus companys de partit al Senat ens han fet ben bé la guitza. De fet, el mateix que fa sempre el PP quan es tracta de defensar Catalunya i els catalans. Fa riure que l’ara diputada s’excusi en la manca d’informes i estudis previs, tot intentant donar la culpa al govern espanyol anterior, per justificar el no del PP a una qüestió que és importantíssima per a Palamós i per a Girona”, remarca Bonaventura.

Reagrupament Independentista. Regió de Girona.

Àrea de Premsa

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb l’Àrea de Premsa de Reagrupament Independentista o amb el responsable de comunicació de Reagrupament Independentista al Gironès i pla de l’Estany

premsa@reagrupament.cat

www.reagrupament.cat

Responsable de comunicació del Gironès i Pla de l’Estany

Jordi Casadevall

Telèfon de contacte: 654 542 872

Correu electrònic: girones@reagrupament.cat

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks