Joan Carretero es reuneix amb l’executiva comarcal de Reagrupament del Baix Empordà


A la trobada també hi van ser presents Roger Granados i Esther Ponsa, de la junta nacional, i Carles Bonaventura, coordinador regional

El passat dia 10 de maig va tenir lloc a Regencós una reunió de l’executiva comarcal del Baix Empordà de RCat amb el president de Reagrupament, Joan Carretero. A la trobada, també hi van assistir els membres de la junta nacional Esther Ponsa i Roger Granados, i el coordinador regional de la demarcació, Carles Bonaventura.

A més de parlar de la manera com dinamitzar la nostra formació a la comarca del Baix Empordà, es va informar els membres de l’executiva comarcal de les últimes campanyes que està portant a terme Regrupament arreu del país, com per exemple la Iniciativa Ciutadana Europea que s’ha presentat recentment amb l’objectiu d’assegurar que, un cop Catalunya sigui independent, podrà continuar sent membre de la UE, si els seus ciutadans així ho desitgen, i que Espanya no hi podrà vetar la seva presència. Justament, Joan Carretero, acabava de fer poca estona abans una roda de premsa informativa sobre la ICE al Col·legi de Periodistes de Girona.

En la reunió, el coordinador comarcal i exregidor de Regencós, Pere Ametller, va informar de la situació de Reagrupament al Baix Empordà i es va decidir que la tasca prioritària de RCat en aquesta comarca serà la de portar-hi les campanyes que Reagrupament desenvolupa en l’àmbit nacional organitzant-hi actes, xerrades, campanyes, etc.; potenciar-hi el treball municipal en diverses poblacions per començar a preparar amb prou temps les eleccions municipals, i treballar en la millora de l’organització interna i en el contacte entre els associats per millorar la nostra eficàcia i eficiència al territori.

Cap al final de la reunió es va incorporar a la trobada l’alcalde de Regencós, Josep Fontanillas, que va voler saludar el president de Reagrupament, Joan Carretero.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks