Manifestació massiva per la independència de Torre Valentina a Palamós


El passat dimarts 7 d’agost, més de dos milers de catalans es van manifestar seguint la Marxa per  la Independència, que anava de Torre Valentina a Sant Antoni de Calonge. Entre els manifestants hi havia nombrosos membres de Reagrupament de les poblacions de la comarca del Baix Empordà, acompanyats pel coordinador de la demarcació de Girona, Carles Bonaventura.

La quantitat de manifestants, que superava els dos milers, va superar totalment les previsions dels organitzadors, fet que fa preveure una mobilització massiva a la manifestació del proper Onze de Setembre a Barcelona, a la qual Reagrupament ja ha anunciat la seva presència.

A la manifestació es podien veure varis centenars d’estelades, i  va incloure un parlament a Sant Antoni de Calonge per part del vicepresident de l’Assemblea Nacional Catalana i històric de l’independentisme, Carles Castellanos, que és calongí. També va participar al parlament Josep Miquel Servià, en l’acte final que va tenir lloc a Palamós.

Tant l’alcalde de de Calonge-Sant Antoni com l’alcaldessa de Palamós varen rebre els manifestants. Durant el transcurs de la marxa també hi varen haver diversos parlaments, a càrrec dels organitzadors, cant coral, un cremat a la platja i finalment un bany per donar sentit al tema “Mulla’t per la independència”.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks