NOTA DE PREMSA REAGRUPAMENT CONTRA EL LOGIS PENEDÈS


En les darreres setmanes s’han publicat a la premsa opinions tan de grups polítics ( ERC ) com del Sr. Sabaté, delegat del govern a les comarques de Tarragona i també rèpliques per part del Sr. Daniel Pi d’Iniciativa per Catalunya. Totes feien referència al LOGIS.

 

No sabem si aquestes manifestacions corresponen a una estratègia política de cara ja a les properes eleccions autonòmiques o si realment és el que realment pensen. Sobta que dos partits que estan junts al govern tinguin opinions tan contraposades.

 

En tot cas des de Reagrupament.cat volem manifestar:

 

1r. La comarca ja s’ha manifestat clarament en contra del Logis.

Són moltes les associacions, partits, grups , particulars,.. que han donat la seva opinió, ben clara, en contra del Logis , de la mateixa manera que han dit que ja decidirem nosaltres com volem, de quin tipus i la quantitat de llocs de treball que ens cal a la comarca. Els tres Ajuntaments afectats han estat prou clars al respecte. No cal que vinguin a explicar-nos la beutat dels llocs de treball que ens volen imposar des del Govern.

 

2n. Defensar el LOGIS com a creador de llocs de treball per a la gent de la comarca és un argument que no s’aguanta per enlloc.  Més aviat tindrà un efecte crida per a treballadors d’altres llocs i encara agreujarà la situació de desocupació dels habitants de la comarca.

 

3r.  Ja tenim la comarca prou trinxada com per que l’acabin de destrossar. Preferim un paisatge de vinyes i l’olor del most que no pas un paisatge ple de naus industrials, ciment i del fum dels camions. El que s’hauria de fer es procurar que els pagesos es guanyin la vida i continuïn tenint cura i protegint aquest meravellós paisatge.

 

Ja entenem que ara toca dir que s’han de crear llocs de treball, etc etc. però això no és res més que vendre fum i aquest fum el poden anar a vendre a un altre lloc.

 

 

Reagrupament.cat

Baix Penedès.

 

 

 7 de setembre de 2009

Els Comentaris estan tancats