Eleccions a la junta comarcal de Reagrupament Baix Penedès.


El dissabte 23 de gener es varen celebrar les eleccions a la junta comarcal de Reagrupament Baix Penedès. L’acte va tenir lloc al Centre Cívic de l’Estació del Vendrell i hi van participar una gran part dels associats de la comarca

Des de el mateix moment del recompte, van resultar escollits com a representants, set membres de l’associació, que immediatament es van reunir a porta tancada per triar el coordinador comarcal. El càrrec va recaure en Xavier Todó, del Vendrell, que forma part de Reagrupament des de la creació de l’associació i es el responsable de la bona feina feta per aquesta a la nostra comarca.

La composició del membres de la junta comarcal de reagrupament consta de:

Coordinador Comarcal: Xavier Todó

Secretari i portaveu: Ricard Cabré

Tresorer: Joan Arqués

Vocals: Marc Badosa, Salvador Carmona, Lluís Naval i Jaume Olivares

En la cloenda i com a reafirmació de l’acte, es va rebre la visita de la membre de la junta nacional, Sandra Lomas i del president de Reagrupament Joan Carretero, que d’aquesta manera va voler mostrar el seu suport als membres de l’associació que treballa amb el principal objectiu d’assolir la independència de Catalunya.

Els Comentaris estan tancats