Conferència Cultural i Política de Reagrupament Baix Penedès


Segur de Calafell. Dijous 25 de Febrer a les 20:00 hores.

L’associació independentista continua amb les seves conferències culturals i polítiques a la comarca.

Presentació del llibre “Fabricar l’immigrant” .

El llibre que es presenta és la nova incursió de l’entitat Altres Andalusos en l’anàlisi crítica de la qüestió nacional. S’ha comptat amb la col·laboració de més de deu professionals, entre altres, historiadors, sociòlegs, antropòlegs o filòlegs. S’han realitzat entrevistes a destacats dirigents polítics del moment (Jordi Pujol, Josep Maria Sala o Raimon Obiols, entre d’altres) i s’ha dut a terme una recerca documental de gran vàlua i que posarà, certament, sobre la taula dels actuals responsables polítics de Catalunya gran part dels errors i dels èxits, de les estratègies encertades o fallides i, sobretot, de les contradiccions palmàries entre la concepció primordial de la nació i la tossuda i indòcil realitat catalana. Més de dos anys de treball que han donat fruit en forma de llibre.

A més dels autors del llibre, l’acte comptarà amb la presència de la senyora RUT CARANDELL I RIERADEVALL, Vice – presidenta de Reagrupament i responsable de l’àrea de relacions externes, que ens explicarà quines son les fites de la associació per aquest any que ha començat.

La conferencia tindrà lloc el proper dijous 25 de febrer, a les vuit del vespre a les dependències municipals de Segur de Calafell, carrer Joan Maragall s/n.

Els Comentaris estan tancats